MAKSUTAVAT

Liikuntakeskus Core tarjoaa asiakkailleen monipuoliset maksutapavaihtoehdot! Valitse sinulle sopivin tapa:

KÄTEINEN, PANKKIKORTTI, LUOTTOKORTTI

Vastaanotamme käteismaksuja sekä kaikkien yleisimpien pankki-/luottokorttien maksuja

LIIKUNTAEDUT

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, E-passi, Tyky, Ticket& Mind, Edenred/Virike.

Liikuntaedun mobiilisovelluksella voit maksaa milloin ja missä vain. Avaa sovellus, valitse toimipiste, johon haluat maksun suorittaa (Liikuntakesksus Core Kello tai Haukipudas) valitse veloitettava summa ja maksa. Kaikki palveluntarjoajat lähettävät mobiilietämaksusta meille tiedon, jota vastaan kuittaamme suorituksen järjestelmäämme ja lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi. Jos käytössäsi on perinteinen seteli, tulee sinun asioida asiakaspalvelussamme tai vaihtoehtoisesti voit nimetä setelit ja jättää ne postilaatikkoomme. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua seuraavaan kuukausimaksuun ja käytössäsi on e-lasku, maksu tulee suorittaa 15 päivää ennen eräpäivää. Lasku lähetetään 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun. Sähköpostilaskun voi maksaa liikuntaedulla aina eräpäivään saakka.

VERKKOPANKKI (e-lasku)

Tehtyäsi e-laskusopimuksen, voimme lähettää laskuja suoraan verkkopankkiisi. Lasku lähetetään ja se näkyy verkkopankissasi 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua kuukausimaksuun, tulee maksu suorittaa viimeistään 15 päivää ennen eräpäivää. Huomioithan, että mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksia verkkomaksulla, pankki-/luottokortilla sekä Smartum-, e-passi ja Edenred liikuntaeduilla. Edenrediä käyttäessäsi syötä kortin tiedot kohtaan "Mastercard".

YRITYSLASKUTUS

Yrityslaskutuksessa on useita vaihtoehtoja. Laskutamme maksutapatoiveenne mukaan.

KÄSITTELYKULU

Veloitamme käsittelykulun 5€ seuraavissa tilanteissa: eräpäivän siirto, asiakkuuden siirto toiselle henkilölle, lahjakortin voimassaoloajan jatko 1kk, sarjakortin voimassaoloajan jatko 1kk