TUTUSTUMISKUUKAUSI Kello

Tutustu kuukausi puoleen hintaan! Käytössäsi on Liikuntakeskus Core Kellon kaikki peruspalvelut 30 päivän ajan 24 h/vrk. Lataa Liikuntakeskus Coren mobiilisovellus sovelluskaupasta ja asiakkuutesi on käytössäsi välittömästi.

19,95 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Tutustumiskuukausi uusille asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut toistaiseksi voimassa olevaa kuukausi asiakkuutta Liikuntakeskus Core Kelloon. Tutustumiskuukausi sisältää Liikuntakeskus Core Kellon kaikki peruspalvelut. Peruspalveluihin ei lasketa lajikohtaisia peruskursseja eikä henkilökohtaista valmennusta.

Käytössäsi on laadukkailla Technogym laitteilla varustettu hyvin ilmastoitu kuntosali, tilava toiminnallisen harjoittelun sali, kamppailu- ja itsepuolustuslajit, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä Core ONLINE palvelu. Asiakkuus aktivoituu sovellukseesi/kulkukortillesi ja on käytössäsi välittömästi.

Tutustumiskuukausi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukausiasiakkuutena, ellet toisin ilmoita. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti 14 vrk sisällä ostopäivästä.