KUUKAUSIASIAKKUUS Kello

Kuukausiasiakkaana pääset kuntoilemaan 24h/7vrk juuri silloin kun sinulle sopii! Käytössäsi ovat laadukkailla laitesarjoilla varustettu kuntosali ja painonnostolava-alue sekä ohjatut tunnit (jumpat, tanssi, sisäpyöräily, toiminnallinen harjoittelu sekä kamppailu ja itsepuolustus) voimassaolevan aikataulun mukaan. Lisäksi video-ohjatut tunnit jumppa- ja pyöräilysalissa. Kuukausiasiakkuus ei sisällä peruskursseja.

Tilavat pukuhuoneet, suihkut ja infrapunasauna. Rentoutumistila ja hierontatuolit.

Kuukausiasiakkuuden lisäetuna Core Online etätreenit 0€ (norm.9,90€/kk)

Sisäänpääsy Liikuntakeskus Core- nimisellä mobiiliappilla (veloitukseton) tai kulkukortilla (5€). Asiakkuus aktivoituu sovellukseesi/ kulkukortillesi ja on käytössäsi heti

Asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Voit päättää sen milloin tahansa kotisivuilta löytyvän irtisanoutumislinkin kautta. Irtisanoutumisen jälkeen maksat enää yhden laskun (seuraava laskutuskuukausi), jonka jälkeen asiakkuus päättyy automaattisesti.

Alle 18-vuotiaan vanhemman nimi, puhelin ja sähköposti (pakollinen)

43,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Lataa Liikuntakeskus Core- niminen mobiilisovellus Applestoresta tai Playkaupasta.
Rekisteröidy ja sen jälkeen kirjaudu sovellukseen.
Saapuessasi Corelle valitse ulko-ovella "avaa ovi" ja portilla "avaa portti".

Onko sinulla jo kuukausiasiakkuus? Kuukausimaksu saapuu sinulle sähköpostilla tai e-laskuna. Ethän maksa kuukausimaksuasi verkkokaupan kautta, sillä muutoin sinulle muodostuu kaksi asiakkuutta ja kaksi kuukausimaksua.