KUUKAUSIASIAKKUUS Tupla

Kuukausiasiakkuus uudelle asiakkaalle! Toistaiseksi voimassa oleva kuukausiasiakkuus sisältää sekä Liikuntakeskus Core Kellon, että Liikuntakeskus Core Haukiputaan peruspalvelut 24 h/vrk. Lataa Liikuntakeskus Coren mobiilisovellus sovelluskaupasta ja asiakkuutesi on käytössäsi välittömästi.

Alle 18-vuotiaan vanhemman nimi, puhelin ja sähköposti (pakollinen)

49,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Toistaiseksi voimassa oleva Tupla kuukausiasiakkuus sisältää sekä Liikuntakeskus Core Kellon että Liikuntakeskus Core Haukiputaan kaikki peruspalvelut. Peruspalveluihin ei lasketa lajikohtaisia peruskursseja eikä henkilökohtaista valmennusta.

Rajattomassa käytössäsi on molemmat kuntosalit, Kellon toimipisteen upea toiminnallisen harjoittelun sali sekä kamppailu- ja itsepuolustuslajit, molempien keskusten monipuolinen ryhmäliikuntarjonta, video-ohjatut tunnit sekä Core ONLINE palvelu. Asiakkuus aktivoituu sovellukseesi/kulkukortillesi ja on käytössäsi välittömästi. 

Toistaiseksi voimassa oleva Tupla kuukausiasiakkuus voidaan irtisanoa milloin tahansa. Asiakkuus päättyy seuraavan erääntyvän laskun laskutuskauden loppuun.