TUTUSTUMISKÄYNTI Haukipudas

Ilmainen tutustumiskäynti Liikuntakeskus Coren Haukiputaan toimipisteeseen. Tutustumiskäynnillä pääset tutustumaan kuntosalille ja yhdelle ohjatulle tunnille. Käytettävissä yhden kerran klo 9.00-21.00 välisenä aikana. Yksi henkilö voi käyttää tutustumiskäynnin vain yhden kerran. Väärinkäytöstapauksissa veloitamme kulkuoikeusrikkomusmaksun 250€ 

0,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Toimi näin:
1) Osta tutustumiskäynti verkkokaupasta (Hinta 0€)
2) Lataa puhelimeesi veloitukseton Liikuntakeskus Core App AppStoresta (iOS) tai Googleplay (Android)- kaupasta. Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla.
3) Kun olet ladannut ja ottanut sovelluksen käyttöösi, pääset liikuntakeskukseen mobiilisovelluksella. Valitse päänäytöltä "avaa Coren ovi". Appia käytetään sekä ulko-oven avaamiseen että liikuntakeskuksen sisällä olevan kulkuportin avaamiseen.
4) Paitsi että CoreApp toimii kulkuavaimena, siinä on myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi ilmoittautumiset ohjatuille tunneille tapahtuvat appin kautta.

Verkkokaupasta ostettu tutustumiskäynti tulee käyttää 7 vrk kuluessa.

HUOM! Mikäli sovellus herjaa puuttuvia parametrejä, kirjaa itsesi sovelluksesta ulos ja uudestaan sisään, niin ongelma poistuu.