VUOSIASIAKKUUS Tupla

Vuosiasiakkuus Tupla sisältää kaikki Liikuntakeskus Core Kellon ja Haukiputaan peruspalvelut etuhintaan 24 h/vrk. Lataa Liikuntakeskus Coren mobiilisovellus sovelluskaupasta ja asiakkuutesi on käytössäsi välittömästi.

Käytössäsi on laadukkailla Technogym laitteilla varustettu hyvin ilmastoitu kuntosali, tilava toiminnallisen harjoittelun sali, kamppailu- ja itsepuolustuslajit, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä Core ONLINE palvelu.

499,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Käytössäsi on laadukkailla Technogym laitteilla varustetetut kuntosalit, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä Core ONLINE palvelu. Lisäksi Kellossa tilava toiminnallisen harjoittelun sali sekä  kamppailu- ja itsepuolustuslajit

Vuosiasiakkuus on voimassa toistaiseksi ja maksetaan 12 kk etukäteen. Asiakkuus aktivoituu sovellukseesi/kulkukortillsesi ja on voimassa välittömästi. Asiakkuus jatkuu 12 kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana ja on irtisanottavissa milloin tahansa. Asiakkuus päättyy seuraavan erääntyvän laskun laskutuskauden loppuun.