KUUKAUSIASIAKKUUS Tripla | toistuva korttimaksu

Toistaiseksi voimassaoleva kuukausiasiakkuus; kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
(TAKOMOTIE AVATAAN SYKSYLLÄ 2024)

 • Sisäänpääsy kaikkiin Coren liikuntakeskuksiin 24h/7vrk
 • Asiakkuuden voi päättää milloin vain osoitteessa www.lkcore.fi/irtisanoutuminen. Asiakkuutesi päättyy seuraavan täyden laskutuskauden päätyttyä. 

Alle 18-vuotiaan vanhemman nimi, puhelin ja sähköposti (pakollinen)

49,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Toimi näin:
 
1) Lataa veloitukseton, Liikuntakeskus Core- niminen mobiilisovellus Applestoresta tai Playkaupasta.
2) Rekisteröidy ja sen jälkeen kirjaudu sovellukseen.
3) Aktivoi asiakkuus appin verkkokaupassa. Kulkuoikeus on käytössäsi heti.
4) Saapuessasi Corelle valitse ulko-ovella appin päänäytöltä "avaa Takomotie/Kello/Haukipudas ulko-ovi" ja portilla "avaa Takomotie/Kello/Haukipudas portti".

Vaihtoehtoisesti voit käyttää kulkukorttia, -ranneketta tai -lätkää (5€) jotka toimivat myös Takomotien ja Kellon Coren pukuhuoneiden vaatekaappien lukitsemisessa.

Huom! Ethän maksa kuukausimaksuasi jatkossa verkkokaupan kautta, sillä muutoin sinulle muodostuu kaksi asiakkuutta ja kaksi kuukausimaksua.

Toistaiseksi voimassaoleva kuukausiasiakkuus kaikkiin Coren liikuntakeskuksiin 49,90€/ kuukausi. Asiakkuuden voi päättää kirjallisella irtisanomisilmoituksella, jonka jälkeen asiakkuus päättyy seuraavan täyden laskutuskauden loppuun. Irtisanoutumisosoite www.lkcore.fi/irtisanoutuminen 

Sopimusehdot
Liikuntakeskus Core
Kello, Nikintie 1
Haukipudas, Takomotie 1
Haukipudas, Anjanmutka 2

 1. Sopimuksen osapuolet ovat asiakkaaksi rekisteröityvä henkilö, yritys tai muu vastaava taho sekä Liikuntakeskus Core Oy.
 2. Sopimus syntyy, kun asiakas rekisteröityy Liikuntakeskus Coren asiakasjärjestelmään. Tekemällä rekisteröitymisen asiakas sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.
 3. Sopimuksen tekeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Alle 18-vuotias voi tehdä sopimuksen huoltajan suostumuksella. Tällöin huoltaja on yhdessä asiakkaan kanssa vastuussa asiakkaan maksuista ja siitä että hän noudattaa Liikuntakeskus Coren toimintaohjeita sekä tämän sopimuksen ehtoja ja sääntöjä.
 4. Sopimus mahdollistaa liikuntaharjoittelun kuntosalilla ja ohjatuilla tunneilla siinä Liikuntakeskus Core:n toimipisteessä, johon asiakkuus valitaan. Ohjattavien tuntien tarjonta vaihtelee.
 5. Harjoittelun ikäraja kuntosalilla on 14 vuotta. Tätä ehtoa voidaan soveltaa sopimalla siitä kirjallisesti huoltajan kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Myös ryhmäliikuntatunneille voi osallistua, mikäli huoltaja katsoo tunnin soveltuvan nuorelle.
 6. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki rekisteröityneen käynnit Liikuntakeskus Coressa. Käyntejä varten asiakas hankkii valitsemansa asiakkuuden.
 7. Asiakkuuden hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Toistaiseksi voimassa olevien asiakkuuksien kuukausihinta maksetaan sähköpostilaskulla eräpäivään mennessä. Huomioithan, että lasku voi mennä roskapostiin. Laskujen vastaanottaminen on asiakkaan vastuulla. Maksuvaihtoehtona on myös e-lasku, jota varten asiakaan tulee tehdä e-laskusopimus omassa verkkopankissa.
 8. Kuukausiasiakkuuden etuna on tililleostomahdollisuus. Tililleostot laskutetaan asiakkaalta kuukausimaksun yhteydessä. Mikäli alle 18-vuotiaan huoltaja ei anna tililleostomahdollisuutta, on siitä ilmoitettava Liikuntakeskus Corelle.
 9. Kuukausiasiakkuussopimuksessa on 12kk:n ennakkomaksumahdollisuus, jolloin kuukausihinta on sopimuksessa mainittua edullisempi. Kuukausiasiakkuus jatkuu ennakkomaksukuukausien jälkeen kuukausimaksullisena, ellei uutta 12kk:n ennakkomaksujaksoa ole maksettu. Mikäli irtisanoutuminen tapahtuu ennen näiden 12:sta maksukuukauden täyttymistä, veloitamme kuluneilta asiakkuuskuukausilta täysimääräisen sopimuksessa mainitun kuukausimaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan.
 10. Maksun viivästyessä asiakkaan kulkuoikeus keskeytyy. Kulkuoikeus aktivoituu kun maksu on maksettu ja se kirjautuu järjestelmäämme.
 11. Liikuntakeskus Corella tai sen laskutusyhteistyöyrityksellä on oikeus periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Myös perimiskulut veloitetaan asiakkaalta.
 12. Kertaluonteiset käynnit oikeuttavat yhteen harjoittelukertaan. Sarjakorttien käyntimäärät ovat voimassa hinnastossa ilmoitetun ajan mukaan. Tutustumiskuukausi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukausiasiakkuutena, ellei asiakas päätä asiakkuutta kirjallisesti 14 vrk sisällä ostopäivästä kotisivuilla olevan irtisanoutumislinkin kautta. Kuukausi- ja vuosiasiakkuudet ovat voimassa toistaiseksi, yhden (1) laskutuskauden (30pvä) irtisanomisajalla.
 13. Kuukausi- ja vuosiasiakkuudet tulee irtisanoa kirjallisesti kotisivujen pikalinkin (www.lkcore.fi/irtisanoutuminen) kautta tai muulla liikuntakeskuksen ohjeistamalla tavalla.
 14. Irtisanoutuessa asiakkuus ja kulkuoikeus päättyvät seuraavan erääntyvän laskun laskutuskauden (30pvä) loppuun
 15. Yli kahden viikon sairastuminen hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Hyvitys kohdistuu seuraavaan mahdolliseen kuukausilaskuun, jota ei ole vielä lähetetty
 16. Kulku liikuntakeskukseen tapahtuu puhelinsovelluksella tai kulkutunnisteella. Kulkuoikeus on henkilökohtainen.
 17. Sisäänpääsyoikeus koskee ainoastaan sopimuksen osapuolena olevaa asiakkuuden haltijaa. On ehdottoman kiellettyä päästää toista henkilöä liikuntakeskukseen. Tämän kulkusäännön rikkomisesta lähetämme 250€:n suuruisen väärinkäyttömaksun. Lisäksi muut yritykselle aiheutuneet kustannukset veloitetaan.
 18. Mobiilisovellusta tai kulkutunnistetta ei saa luovuttaa muille. Haltija on vastuussa asianmukaisesta säilytyksestä ja käytöstä. Väärinkäytöksistä veloitetaan väärinkäyttömaksu.
 19. Kulkutunnisteen kadotessa asiakkaan tulee tehdä kirjallinen katoamisilmoitus välittömästi osoitteeseen liikuntakeskus@lkcore.fi. Kulkutunnisteen haltija on vastuussa kadonneen tunnisteen väärinkäytöksistä aiheutuneista kuluista ja vahingoista Liikuntakeskus Corelle.
 20. Huomioithan, että kulkutunnisteen käyttöikä on rajallinen, ja se tulee uusia käyttöajan umpeuduttua hinnaston mukaisella hinnalla.
 21. Asiakkaan tulee ilmoittaa Liikuntakeskus Corelle yhteystietojensa muutoksista.
 22. Pidätämme oikeuden tilapäiseen tilojen käyttöönottoon ilman erillishyvitystä. Harjoitteluoikeus voidaan hetkellisesti siirtää toiseen toimipisteeseemme esim. remontin vuoksi.
 23. Liikuntakeskus Corella on oikeus päättää asiakkaan sopimus sekä sulkea kulkuoikeus välittömästi, mikäli asiakas ei noudata järjestyssääntöjä tai aiheuttaa muuta häiriötä.
 24. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä 1 kk etukäteen

Kuukausiasiakkuuden etuna käytössäsi Treeniviikko-koodi, jonka voi luovuttaa ystävälle tai ystäville. Koodilla ystäväsi voi ladata käyttöön 25€:n arvoisen treeniviikon veloituksetta. Treeniviikko mahdollistaa kuntoilun Liikuntakeskus Corella seitsemän (7) päivän ajan, klo 09.00-21.00, niin kuntosalilla kuin ohjatuissa ryhmissäkin. Sisäänpääsy tapahtuu mobiiliappilla. Ulko-ovi on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikana.
Yksi henkilö voi käyttää koodia vain kerran.
Oman kuukausiasiakkaan etukoodin voi luovuttaa niin usealle kuin itse haluaa. Etukoodin luovuttajalla tulee olla voimassa oleva kuukausiasiakkuus.

KOODI: lkcoretree

Toimi näin:

1) Anna koodi ystävällesi, jolla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia Corelle

2) Ohjeista ystävääsi käymään Coren verkkokaupassa https://kauppa.lkcore.fi/

3) Verkkokaupassa valitaan tuote viikko > treeniviikko etukoodilla

4) Lisätään tuote ostoskoriin > siirry maksamaan > käytä alennuskoodia

5) Lopuksi täytetään vielä tilaajan yhteystiedot

Kulku liikuntakeskukseen tapahtuu veloituksettomalla puhelinsovelluksella, joka on ladattavissa play-kaupasta ja applestoresta nimellä Liikuntakeskus Core. Vaihtoehtona on kulkukortti, jonka hinta on 5 €.

Ilahduta ystäviäsi veloituksettomalla treeniviikolla Coressa!