SOPIMUSEHDOT

Sopimusehdot
Liikuntakeskus Core
Kello, Nikintie 1
Haukipudas, Anjanmutka 2

 1. Sopimuksen osapuolet ovat asiakkaaksi rekisteröityvä henkilö, yritys tai muu vastaava taho sekä Liikuntakeskus Core Oy.
 2. Sopimus syntyy, kun asiakas rekisteröityy Liikuntakeskus Coren asiakasjärjestelmään. Tekemällä rekisteröitymisen asiakas sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.
 3. Sopimuksen tekeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Alle 18-vuotias voi tehdä sopimuksen huoltajan suostumuksella. Tällöin huoltaja on yhdessä asiakkaan kanssa vastuussa asiakkaan maksuista ja siitä että hän noudattaa Liikuntakeskus Coren toimintaohjeita sekä tämän sopimuksen ehtoja ja sääntöjä.
 4. Sopimus mahdollistaa liikuntaharjoittelun kuntosalilla ja ohjatuilla tunneilla siinä Liikuntakeskus Core:n toimipisteessä, johon asiakkuus valitaan. Ohjattavien tuntien tarjonta vaihtelee.
 5. Itsenäisen harjoittelun ikäraja kuntosalilla on 14 vuotta. Tätä nuoremmat voivat harjoitella kuntosalilla vanhemman tai muun valvojan kanssa. Tätä ehtoa voidaan soveltaa sopimalla siitä kirjallisesti huoltajan kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Myös ryhmäliikuntatunneille voi osallistua, mikäli huoltaja katsoo tunnin soveltuvan nuorelle.
 6. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki rekisteröityneen käynnit Liikuntakeskus Coressa. Käyntejä varten asiakas hankkii valitsemansa asiakkuuden.
 7. Asiakkuuden hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Toistaiseksi voimassa olevien asiakkuuksien kuukausihinta maksetaan sähköpostilaskulla eräpäivään mennessä. Huomioithan, että lasku voi mennä roskapostiin. Laskujen vastaanottaminen on asiakkaan vastuulla. Maksuvaihtoehtona on myös e-lasku, jota varten asiakaan tulee tehdä e-laskusopimus omassa verkkopankissa.
 8. Kuukausiasiakkuussopimuksessa on 12kk:n ennakkomaksumahdollisuus, jolloin kuukausihinta on sopimuksessa mainittua edullisempi. Kuukausiasiakkuus jatkuu ennakkomaksukuukausien jälkeen kuukausimaksullisena, ellei uutta 12kk:n ennakkomaksujaksoa ole maksettu. Mikäli irtisanoutuminen tapahtuu ennen näiden 12:sta maksukuukauden täyttymistä, veloitamme kuluneilta asiakkuuskuukausilta täysimääräisen sopimuksessa mainitun kuukausimaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan.
 9. Maksun viivästyessä asiakkaan kulkuoikeus keskeytyy. Kulkuoikeus aktivoituu kun maksu on maksettu ja se kirjautuu järjestelmäämme.
 10. Liikuntakeskus Corella on oikeus periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Myös perimiskulut veloitetaan asiakkaalta.
 11. Kertaluonteiset käynnit oikeuttavat yhteen harjoittelukertaan. Sarjakorttien käyntimäärät ovat voimassa hinnastossa ilmoitetun ajan mukaan. Kuukausi- ja vuosiasiakkuudet ovat voimassa toistaiseksi, yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla.
 12. Kuukausi- ja vuosiasiakkuudet tulee irtisanoa kirjallisesti kotisivujen pikalinkin kautta tai muulla liikuntakeskuksen ohjeistamalla tavalla.
 13. Irtisanoutuessa asiakkuus ja kulkuoikeus päättyvät seuraavan erääntyvän laskun laskutuskauden (30pvä) loppuun
 14. Yli kahden viikon sairastuminen hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Hyvitys kohdistuu seuraavaan mahdolliseen kuukausilaskuun, jota ei ole vielä lähetetty.
 15. Kulku liikuntakeskukseen tapahtuu veloituksettomalla puhelinsovelluksella (01/2021 alkaen) tai maksullisella henkilökohtaisella kulkutunnisteella.
 16. Sisäänpääsyoikeus koskee ainoastaan sopimuksen osapuolena olevaa asiakkuuden haltijaa. On ehdottoman kiellettyä päästää toista henkilöä liikuntakeskukseen. Tämän kulkusäännön rikkomisesta lähetämme 250€:n suuruisen väärinkäyttömaksun. Lisäksi muut yritykselle aiheutuneet kustannukset veloitetaan.
 17. Mobiilisovellusta tai kulkutunnistetta ei saa luovuttaa muille. Haltija on vastuussa asianmukaisesta säilytyksestä ja käytöstä. Väärinkäytöksistä veloitetaan väärinkäyttömaksu.
 18. Kulkutunnisteen kadotessa asiakkaan tulee tehdä kirjallinen katoamisilmoitus välittömästi osoitteeseen liikuntakeskus@lkcore.fi. Kulkutunnisteen haltija on vastuussa kadonneen tunnisteen väärinkäytöksistä aiheutuneista kuluista ja vahingoista Liikuntakeskus Corelle..
 19. Huomioithan, että kulkutunnisteen käyttöikä on rajallinen, ja se tulee uusia käyttöajan umpeuduttua hinnaston mukaisella hinnalla.
 20. Asiakkaan tulee ilmoittaa Liikuntakeskus Corelle yhteystietojensa muutoksista.
 21. Pidätämme oikeuden tilapäiseen tilojen käyttöönottoon ilman erillishyvitystä. Harjoitteluoikeus voidaan hetkellisesti siirtää toiseen toimipisteeseemme esim. remontin vuoksi.
 22. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä 1 kk etukäteen.